Medvirkende
 • Silas Holst

  Tony Manero

  Efter at have danset størstedelen af sit liv, vandt Silas Holst (1983) i 2004 danmarksmesterskabet i latinamerikansk dans for professionelle. Han blev uddannet danselærer i 2005. I 2008 medvirkede han for første gang i programmet Vild med Dans, hvor han dansede med sangerinden Szhirley. Silas var de følgende år en fast deltager i programmet og vandt i 2011 med dansepartneren Sophie Fjellvang-Sølling og igen i 2014 med Sara Maria Franch-Mærkedahl.

  Silas har endvidere medvirket i en lang række teaterforestillinger og musicals som skuespiller, danser og sanger bl.a. på Det Ny Teater, Fredericia Teater, Nørrebro Teater, i Tivoli samt flere år i Cirkusrevyen. Silas har bl.a. spillet hovedroller i Mamma Mia, Chicago, West Side Story, Den Lille Havfrue, Grease og Crazy for You. Senest har Silas fået flotte anmelderroser for sin rolle som den legendariske Johnny Castle i den succesfulde musical Dirty Dancing, der tog hele Danmark med storm.

 • Amalie Dollerup

  Stephanie

  Amalie Dollerup (1986) fik allerede sit gennembrud, da hun som 8-årig spillede rollen som Lise Nørgaard i filmen Kun en pige. Efter en lang karriere som barnestjerne, der blandt andet talte roller i Strisser på Samsø, en Bodil-nominering for sin rolle i filmen Nonnebørn og musicalroller, blandt andet på Det Ny Teater, blev Amalie uddannet skuespiller fra Aarhus Teater i 2010. Herefter var hun fastansat i Aalborg Teaters ensemble i fire år, hvor hun stod på scenen i forestillinger som Indenfor murene og Thomas Vinterbergs Begravelsen. Hun høstede stor succes med sin smukke sangstemme i musikforestillingerne Alice i Eventyrland, Cabaret og Anne Linnet teaterkoncerten Jeg er jo lige her samt den Reumert-vindende publikumssucces En kort, en Lang, hvor hun gav den som syngende mega babe. Amalie blev i 2015 nomineret til en Robert for sin rolle som Amanda i gigant-successen tv-serien Badehotellet, som kører på tredje sæson.

 • Christine Astrid

  Annette

  Christine Astrid er Danmarks nye store musicalstjerne, men hun er langt fra uvant med at stå på en musicalscene. Christine (1980) er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2008 og har siden da medvirket i et utal af musicals i ensemble- og store roller. Hun har senest spillet Rizzo i Grease på Danmarksturné og har arbejdet som koreografassistent for Tim Zimmermann på flere musicalopsætninger. Christine har derudover gjort indtryk på den danske revyscene, hvor hun i 2015 fik en nominering for Årets Kvindelige Revykunstner. Nu er tiden kommet til, at Danmark får øjnene op for Christines eminente musicaltalenter, og rollen som Annette i Saturday Night Fever er et klart startskud til dette. I kan godt glæde jer!

 • Bodil Jørgensen

  Flo Manero

  Bodil Jørgensen (1961) har siden 1996 været tilknyttet Det Kgl. Teater, hvor hun har høstet stor anerkendelse i både det moderne og i det klassiske repertoire. Bodils stærke præstationer i en perlerække af fine roller har de seneste år bl.a. talt Nille i Jeppe på Bjerget, og Gina i Vildanden. På film og tv har man kunnet opleve Bodil i bl.a. Idioterne, De grønne slagtere, Badehotellet, Hvidstengruppen, All Inclusive og Høns og mænd, samt i DR’s tv-satireserien Rytteriet. Hendes præstationer på film og TV er blevet belønnet med flere Robertnomineringer og -priser senest for hendes rolle i Mænd og høns. Bodil er desuden kendt og elsket for sin skæve, tørre humor, som publikum bl.a. har kunnet opleve i de sidste to år i Glassalen i Tivolirevyen TAM TAM. Bodil Jørgensen modtog i 2014 Årets Dirch for Bedste Revyskuespiller. Saturday Night Fever er Bodil Jørgensens musicaldebut.

 • Christian Tafdrup

  Frank Manero, Jr.

  Christian Tafdrup (1978) er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2003. Christian har medvirket i en lang række film og TV-serier, der blandt andet tæller Dig og mig, Nynne, Den Store Dag samt Susanne Biers Efter Brylluppet. Christian blev for alvor landskendt i 2009, da han medvirkede som en af hovedrollerne i TV2’s populære serie Lærkevej. Sidenhen har han blandt andet haft hovedroller i Hella Joofs sitcom Anstalten på TV2 ZULU og i DR’s anmelderroste serie Borgen. Desuden arbejder Christian som instruktør og manuskriptforfatter og har instrueret mange kort- og novellefilm, hvoraf hans novellefilm En Forelskelse, med Allan Hyde i hoverollen, gik hen og vandt en Robert-statuette.

 • Allan Olsen*

  Frank Manero

  * I Musikhuset Aarhus vil Frank Manero, Sr.
  blive spillet af Christian Mosbæk.

  Den folkekære Allan Olsen fik sine første filmroller i en ung alder, da han var i lære som glarmester. Alle husker ham fra danske filmklassikere som Mig og Charly og Midt om natten, og mange husker hans store præstation i Johnny Larsen, en præstation der også blev anerkendt med en Bodilpris for bedste mandlige hovedrolle. Den yngre generation husker nok bedst Allan fra børnefilm som Krummerne 2, Karlas kabale og Far til fire. Allan er en yderst erfaren filmskuespiller med sin medvirken i ca. 30 spillefilm, og derudover har Allan også optrådt på den danske revyscene med to sæsoner i Cirkusrevyen.

  Allan Olsen har været alkoholfri i over 20 år og arbejder i dag som misbrugsrådgiver i Vridsølille Statsfængsel og KF - Københavnske Fængsler. Allan er desuden foredragsholder og afholder dybfølte og humoristiske foredrag om livet på godt og ondt, hvilket han har gjort siden 1995. Allan Olsen har udgivet to bøger: Et andet liv samt Midt i livet.

  Saturday Night Fever er Allans musicaldebut. Vi kan kun sige: Allan Olsen er tilbage på scenen!

 • Line Krogholm

  Sangerinde

  Line Krogholm er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2003 og har medvirket i flere musicalopsætninger, eksempelvis: Grease, Elsk Mig i Nat X-mas, Den Eneste Ene og Atlantis. Line har turneret med pop-duoen INFERNAL, hvor hun har sunget kor og optrådt som danser siden 2010. Hun har bl.a. sunget kor for Andrew Strong, Lis Sørensen, Peter AG, Johnny Deluxe, Erann DD, Lars Hug, Flemming ”Bamse” Jørgensen, Rasmus Seebach m.fl. Line har desuden medvirket på studieindspilninger for bl.a. Sanne Salomonsen.

 • Emil Birk Hartmann

  Double J.

  Emil Birk Hartmann (1990) er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2014 og har allerede nu haft en hel del større roller i musicals og på TV. Emil har blandt andet medvirket i Oliver i Tivoli, Den Lille Havfrue – The Musical (Fredericia Teater/Operaen), haft hovedrollen som Jim Hawkins i Skatteøen på Folketeatret og senest stået i front som hovedrollen Mick i Shubidua - The Musical (Fredericia Teater/Østre Gasværk Teater). Mange kan genkende Emil fra TV-serierne Lærkevej og Broen.

 • Teit Samsø

  Joey

  Teit Samsø (1982) er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Han har blandt andet medvirket i musicalopsætningen af Aladdin, Bent Fabricius Bjerres Teaterkoncert Jukebox, Hair på Østre Gasværk Teater og i den Reumert-Pris-vindende High School Musical på Fredericia Teater. Teit har været sanger i Wallmans i Cirkusbygningen i 3 år.

 • Mathias Augustine*

  Bobby C

  * Spilles nu af Allan Hyde

  Mathias Augustine (1993) kan både skrive Danmarksmester, Europamester og Verdensmester i Hip Hop på sit CV. Derudover er han uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i 2015. Mathias har bl.a. medvirket i Young Frankenstein på Fredericia Teater, My Fair Lady på Aarhus Teater og senest i Shu-Bi-Dua The Musical på Fredericia Teater og Østre Gasværk Teater.


DET SEJESTE MUSICAL CAST

Glæd dig til et skønt og originalt hold af medvirkende, der udover Danmarks musicalkonge, Silas Holst, tæller to af dansk film og teaters elskede stjerner Bodil Jørgensen og Allan Olsen. Når man dertil lægger de to TV-darlings, Amalie Dollerup fra Badehotellet, Christian Tafdrup fra Lærkevej, og dansk musicals nye stjerne Christine Astrid, så er der lagt i ovnen til en sjov og romantisk discofest udover det sædvanlige.