Musikhuset Aarhus

Musicalfeber i Nordens største Musikhus

Holdet bag Saturday Night Fever glæder sig meget til at gå på scenen i Musikhuset Aarhus i maj 2017. Musikhuset er Nordens største af sin slags, og med vores dygtige team på de skrå brædder og helt nye teknik bag scenetæppet kan publikum være sikre på at få en helt fantastisk oplevelse.

Musikhuset Aarhus har siden 1989 beriget, bevæget og begejstret publikummer i alle aldre og inden for alle genrer. Gennem årene har blandt andet Bob Dylan, Tina Turner, The Beach Boys og Leonard Cohen stået på husets scener. Selv knap 30 år efter sin åbning fortsætter Musikhuset Aarhus med at invitere til den ene uforglemmelige oplevelse efter den anden, hvad enten det er rockkoncerter, klassisk musik, familieforestillinger eller stand up – vi glæder os derfor naturligvis meget til, at det bliver vores tur.

Saturday Night Fever

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at Saturday Night Fever bliver den største danske musicaloplevelse, siden Dirty Dancing og Grease vakte musicalelskere til live landet over.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fantastisk aften med os i Musikhuset Aarhus, Nordens største Musikhus!


Kontaktoplysninger

MUSIKHUSET AARHUS

Thomas Jensens Allé
8000 Aarhus C

GRUPPESALG

Firmaer og grupper kan opnå rabat ved køb af minimum 20 billetter. Kontakt Musikhuset Aarhus’ billetsalget på telefon 89 40 40 40 eller på mail Billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk

Billetsalget
Mandag-lørdag: 12-17 samt en time før forestillingsstart.
Søndage og helligdage: en time før forestillingsstart.

Billettelefonen
Mandag-lørdag: 13-17.
Der er ofte travlhed, når vi åbner telefonerne kl. 13. Derfor kan det være en fordel at vente med at ringe til kl. 14 eller 15.

PRESSE

Man kan læse og hente vores pressemeddelelser her
Alle henvendelser fra pressen kan rettes til:
Thomas Krogh Råhlin
thr@aarhus.dk
t: 89 40 90 07
m: 22 30 96 22